| Yerel Haberleri |
| Bilecik'te 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı |
BİLECİK (CİHAN)- Bilecik Belediyesi ile Trafik Kazası Mağdurları Derneği iş birliği ile ilde mağdur durumda olan 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.
|
Belediye binasının bahçesinde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Trafik Kazaları Mağdurları Derneği ile işbirliği içerisinde yapmış oldukları bu organizasyonun çok büyük önem arz ettiğini söyledi. Başkan Yağcı, bu noktada tüm insanların aynı bilince sahip olarak hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.
Başkan Selim Yağcı, böylesine anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve destekte bulunan Trafik Kazaları Mağdurları Derneği Başkanı Volkan Acar ve tüm üyelerine teşekkürlerini sundu.
(CİHAN)
|
2009-07-03 19:03:09 |
|
|
| |
|
Sadece internette reklam izleyerek para kazanmak için üye ol, sen de kazan!
|
| |
|
|
|
| En Popüler Kişiler |
| |
| Hakkında en çok haber bulunan isimleri seçtik. İşte o isimler ve ilgili haberler: |
| |
|
|
| |
| En Popüler Konular |
| |
| Konularına göre en çok yayınlanan haberlerden başlıklar: |
| |
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
| |
Samanyolu.com - Anında tarafsız haber | Fotohaberler.com
Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan diğer haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
|
| |
|
|